miercuri, 19 noiembrie 2008

Ce vrei sa fii cand te faci mare?

M-am decis!!! Cand o sa fiu mare vreau sa ma fac expert in multe si foarte multe, sa am propria mea stampila si eventual cu semnatura incorporata.

Inca ma mai gandesc la ce sa fie pe post de imagine, dar cred ca un mascarici ar fi cel mai potrivit. Si atunci o sa ma pot numi expert in multe ....


Voi ce va doriti sa faceti cand o sa fiti mari?

6 comentarii:

tudorcelrau spunea...

Eu imi doresc sa ma fac baștan.

Anonim spunea...

Eu vreau sa ma fac shomer. Vreau sa stau acasa si sa ma trezesc la 13:00 si sa pierd timpul ascultand muzica in timp ce imi beau cafeaua si ma uit la lume pe balcon. Si vreau sa ies la 18:00 prin orash sa imi cumpar nimicuri de la supermarket, in timp ce stabilesc cu lumea ce facem in seara aia. Si pe la 22:00 sa ies prin oras si sa stau pana la 05 dimineatza vorbind chestii neesentziale cu diversi oameni necunoscuti.

Anonim spunea...

eu vreau sa fiu un "mad scientist" chipes care o sa aiba un asistent pe nume Gicu, cocosat si urat, casatorit cu o blonda superba...si ca "mad scientist" o sa construiesc un aparat care o sa va controleze creierul...

sau macar un politist la brigada anti-drog sa nu dau bani pe iarba =))

dns spunea...

m-am mai gandit un pic si cred ca vreau sa fiu expert .... simplu

Anonim spunea...

Well , m'am gandit eu mai bine, am mai citit nishte chestii, am mai vazut nishte filme, shi m'am mai dus la serviciu .. shi tot shomer vreau sa fiu. It's like.. my destiny.

Anonim spunea...

Eu vreau doar sa ma fac.